Foto

Incep meciurile de la "Conferinta Sectorului 1 - Mihai Nedeff"

Dupa o luna de pregatire intensa sub baghetele antrenorilor Petre Branisteanu, Alexandru Vinereanu, Florin Ermurache, Constantin Ioan, Marin Braboveanu si Dan Ioan, liceenii inscrisi in competitia “Conferinta Sectorului  1 – Mihai Nedeff” vor debuta miercuri (08 iunie), de la ora 17:00, la turneul gazduit de sala de sport a Colegiului National “I.L. Caragiale”.  Meciurile vor avea loc in perioada 08-10 iunie 2011, la liceul mentionat anterior, cu incepere de la ora 17:00.

Reamintim ca proiectul "CONFERINTA Sectorului 1 - Mihai Nedeff", demarat de Federatia Romana de Baschet in parteneriat cu Primaria Sectorului 1, a debutat pe data de 11 mai, antrenamentele avand loc in salile liceelor I.L. Caragiale, Ion Neculce si Tudor Vianu din Bucuresti.

Turneul Final al competitiei va avea loc in perioada 08-10 iunie, in sala Colegiului National “I.L. Caragiale”, iar arbitrajul va fi asigurat de brigazi compuse din arbitrii de baschet activi si elevi din liceele sectorului 1. La final, vor fi oferite diplome, medalii si premii substantiale in bani.

In exclusivitate pentru site-ul Federatiei Romane de Baschet, fostele mari glorii, Petre Branisteanu si Florin Ermurache, au vorbit despre turneul final.

Petre Branisteanu,  antrenor Caragiale:
“Va fi distractie, indiferent de ce echipa va juca finala! Important este ca acesti copii sa simta ce inseamna sportul in general si baschetul in special.”
 
Florin Ermurache, antrenor Ion Neculce:
“Nu vizam finala. Vizam castigarea finalei! Asa sunt eu ca antrenor, mai exigent, pentru ca si antrenorii care au fost duri si exigenti cu mine au stiut sa scoata tot ce am putut sa dau mai bun.”

Parteneri